RJBV Services

E-mail Adres

Info@rjbvservices.nl

Bel Ons

+31 6 11402656

Locatie

Hoofdweg 480 (Kamer 5), 3067 GK Rotterdam

Bel ons

+31 6 11402656

Stay Tuned:

Beveiliging

RJBV Beveiliging

Sterke en Adequate Beveiliging

Beveiliging 
RJBV Services staat voor zowel de zakelijke als particuliere markt voor veiligheid. Het leveren van constante kwaliteit waarbij de veiligheid van alle betrokken partijen hoog in het vaandel staat. Onze gediplomeerde beveiligers zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, collegiale uitleen en stewards. RJBV Services BV (ND 6348) is door het Ministerie van Justitie & Veiligheid een erkend beveiligingsbedrijf. 
 
Objectbeveiliging 
Objectbeveiliging is een verzamelnaam en staat voor beveiliging-, portiers- en/of receptiediensten op een object. Onze gediplomeerde beveiligers voeren in het object en de daarbij behorende ruimtes controle rondes uit en signaleren onregelmatigheden. Tijdens deze rondes wordt er gelet op alles wat de organisatie schade kan berokken en (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem gesmoord worden. Receptiewerkzaamheden als toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon behoort ook tot het takenpakket van onze gediplomeerde beveiliger. 
 
Evenementenbeveiliging 
Op beurzen, congressen, festivals, jubileums, wijkactiviteiten, zakelijke evenementen, feesten en partijen wenst u ervan verzekerd te zijn dat de veiligheid is gewaarborgd. Onze professionele beveiligers zijn klantvriendelijk, gastvrij en hebben een transparante houding.  Ze zien erop toe dat uw gasten zich gewaardeerd, welkom en veilig voelen tijdens uw evenement. De inzet van onze beveiligers is gericht op het voorkomen van incidenten en gericht op gastheerschap. 
 
Evenementenbeveiliging vereist dienstverlening en advies op maat. Elk evenement heeft te maken met andere veiligheidsvereisten, behoeften en wensen.

Neem vrijblijvend contact op voor een
offerte of advies.

Neem Contact Op!

+31 6 11402656

Info@rjbvservices.nl

Wij staan klaar voor jouw bedrijf!

Door het Ministerie van Justitie goedgekeurd.